top of page

Maja

Maja, det senaste tillskottet till studion. Hon började sin konstnärliga bana i tidig ålder. Redan på förskolan satt hon hellre inne och målade än att springa runt på gården med de andra barnen.

 

Senare i livet var målet klart för henne vad hon ville bli. Bild och formutbildningen på Guc var självklara gymnasievalet.

 

När hon fick sitt första sommarlov och hon visste vilken bransch hon ville in i googlade hon runt för att hitta bästa möjliga plattform för sin utbildning. Tur för henne låg det bästa alternativet inte så långt borta heller. Hon kontaktade oss och bad att få komma på en praktik under sommaren. Hon verkade långsiktigt målmedveten, så hon fick sin chans.

 

Efter gymnasiet var avklarat och Maja fått sitt första smakprov av studioatmosfär, blod, svett och Helosan, blev konstskola med inriktning måleri nästa steg på Göteborgs konstskola 2015-2017

 

Efter konstskolan började hon som lärling hos oss 2017. Som alla som arbetar hos oss gör hon det mesta som önskas, men har sin egna nisch där hon trivs som allra bäst. Framför allt gråskala realism, gärna porträtt, djur och natur, fantasy, blommor och blad. Men jobbar även gärna med färg, linjer, pepper shading och trash polka, hon har även börjat snegla lite mot det japanska.

 

Maja har också väldigt hög arbetsmoral och är väldigt pålitlig som person. Det gör att hon utöver tatuerandet även har en aktiv roll inom det administrativa i studion.

bottom of page