top of page

Historia

Rough stuff grundades 1996 och är Uppsalas äldsta studio. Utbildningen inför detta skedde under tidigt frostbitet 90tal i Kiruna.

Vi har ända sedan start varit en studio som gillar att lägga mycket tid på verken. Bildkvaliteten är alltid högsta prioritet för oss. Vi är därför inte ett bra val för den som söker snabbast/billigast möjliga alternativ. Men vill du ha en tatuering som kommer se bra ut livet ut, inte bara när den är nygjord, så är vi studion för dig.

Vi har ett väldigt brett spann över möjligheterna att få tid, så att det funkar med alla tänkbara scheman. Sedan 2001 har vi öppet för sessioner 7 dagar i veckan. Det finns möjlighet att få tider mellan 09-20 på vardagar och 12-20 på helger.

Vi har valt att driva företaget lite annorlunda än vad som är standard i branschen. Istället för att varje tatuerare driver ett eget företag och hyr en plats i lokalen, äger alla tatuerare en del av samma företag. Det bidrar till en stark sammanhållning och en god, familjär stämning i studion.

Eftersom bildskapandet är i fokus producerar vi mycket övrig konst i studion. 2017/18 öppnade vi även ett galleri på Norrtäljegatan i Uppsala. Så många av verken fick en värdigare hemvist. Där håller vi med jämna mellanrum utställningar för de konstintresserade.

Vi har även en studio i Luleå där Mankan jobbar 1 vecka i månaden och Maja 1 vecka varannan månad.

bottom of page